dilluns, 9 de gener del 2012

Carta

 

Estimats Pares i Mares:

Vos escrivim esta carta per a comunicar-vos diverses coses. D'una banda, vos informem de que la classe d’anglès que els vostres fills i filles reben els dimarts i els dijous canviarà de data.
A partir de la setmana que ve s'impartirà els dimecres i els divendres. Actualment, tenen dos hores setmanals que es mantindran fins al final de mes. A partir d'aquest moment, el nou professor, John Parell, els donarà deu mensuals, repartides segons el seu criteri. Si teniu algun problema, li trobàreu en el despatx general de nou a deu.

En segon lloc i respecte a l'excursió, recordar que inicialment, teníem intenció d'anar al Museu del Vi a Monover. Però no podrem anar perquè no vam demanar amb antelació les entrades i ara no queden per aquest mes.
Alguns de vosaltres no heu ingressat els diners de la quota de material. El nombre de compte corrent on cal fer l’anglès apareix en el document que vos adjunt. També podeu entregar directament els diners a l'encarregat del menjador. Li localitzareu de nou a onze en la secretària.
Teniu a la vostra disposició el «Blog del Cicle». Com acordem en l'última reunió, penjarem tota la informació que vegem que siga interessant. Així aconseguirem estalviar-nos almenys dues de les reunions que solem fer anualment. La direcció és http://tossaldemillar.blogspot.com.
Finalment, hem de comunicar-vos que el Claustre de professors d'aquest centre, actualment cridat CEIP 45 de La Canal de Fenollar, ha estudiat la proposta de nova denominació que ha sigut tramitada per el AMPA.

Recordar que va haver-hi una consulta popular promoguda per l'AMPA per a triar un nom nou per al col·legi entre diverses possibilitats. Va quedar en primer lloc el nom de "Tossal de Millar" que, com
 sabeu, és la denominació de la zona on està situat. Després d'un intens debat, el claustre ha aprovat el nom de «Tosal de Millar», escrit amb una sola ese. Es van adduir arguments a favor i en contra. Entre els primers, es va comentar que esta era l'ortografia que sempre s'havia utilitzat per al nom de la zona i que ara no era moment de modificar res. D'altra banda, el grup que defenia la proposta inicial aprovada per l'AMPA arguyó que la paraula «tossal» no pertany a l'espanyol sinó al català i, per tant, són les regles ortogràfiques del català les que han de prevaldre i, en conseqüència, només hi ha la possibilitat d'escriure-ho amb dos eses. A més, van afegir que segons la Llei d'Ús i Ensenyament Valencià, La Canal és zona de predomini lingüístic valencià i açò implica que la toponímia menor ha de mantindre la forma valenciana, si existeix.
La votació va donar com a vencedora la contraproposta del claustre i és així com s'elevarà al Consell Municipal. Tots els mestres del primer cicle de primària de l’escola, tant del PIP, com del PEV i del PIL, creiem que el claustre ha comés un error que intentarem que es corregisca. Si penseu que el tema mereix la vostra atenció, per favor, visitar l'entrada del blog que obrirem demà sobre el tema per a enviar-nos comentaris amb idees que puguen orientar la qüestió.

Esperem els vostres comentaris.
Un abraça

Els i les mestres de Primer Cicle

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada